Beware

Beware

Články

Český řidičský horor Beware se po letech připomíná mrazivou upoutávkou

Otlučená Škodovka a hejna běsů ve zpětném zrcátku

Fight Club #377: V menšině

Oznámení očekávaného Battlefield V nám do karet zrovna moc nehrálo. EA se s ním vytasili minulou středu večer, dávno poté, co jsme dotočili Fight Club 376. Ze hry jako takové jsme toho sice pořád moc neviděli, ale zato jsme byli svědky laviny menších “kontroverzí”, které se kolem hry stihly za těch pár dnů strhnout. Nad některými z nich nelze než kroutit hlavou, zatímco u jiných se člověk jenom pousměje a tak jsme si sdělili své dojmy jak z traileru, tak reakce na něj.

GamesPlay - přežíváme ve Škodovce v českém survivalu Beware

Dříve Driving Survival, dnes Beware. Unikátní česká automobilová survival hra má sice do vydání plné verze asi ještě daleko, ale autor hry Ondřej Švadlena vydal volně dostupnou demoverzi, ve které se dnes pokusíme přežít. Demo je sice zcela přiznaně neodladěné a nabízí jen kousek hry, ale hutnou atmosférou nešetří.

Český unikát Driving Survival se přejmenovává na Beware a zve do děsivého dema

Češi prostě umí zaujmout svět nevšedními projekty. Automobilový horor Ondřeje Švadleny zvaný Beware (dříve pracovně Driving Survival) zkrátka nemůžete přehlédnout. Pavel hru rozebral ve svém obsáhlém článku koncem roku 2016 a včera si jí všiml dokonce PC Gamer, který informoval o před pár dny zveřejněné demoverzi.

Detaily o českém automobilovém thrilleru Driving Survival

Okresky u Štěchovic mohou být zrádné. Stoupají skrz svahy kolem Vltavy a jsou plné prudkých zákrut. Jedete moc rychle? Vyletíte ze zatáčky. Jedete pomalu? Dostanou vás. Narazí do vaší věrné Škodovky z boku, smetou jí do škarpy a železnými tyčemi vám vytlučou duši z těla dřív než odepnete pás. Všechno se to stane v dusivé a rozkladem nasáklé tmě. Sluneční světlo kvůli permanentním mrakům nikdo nezná. Noc je nový den. Ondřej Švadlena, tvůrce animovaných filmů, rozhodně nedělá veselou hru. Říká jí pracovně Driving Survival a odehraje se na území, které připomíná oblast mezi Slapy a Prahou.