DOOM 3: BFG Edition

DOOM 3: BFG Edition

Články

Hororový Doom 3 brzy dorazí na PSVR

Příliš blízká setkání s kakodémony a impy

GOG nabízí za pár korun nové i staré pecky od Bethesdy

Do nové hry od Bethesdy zbývá pouhý měsíc. Doom Eternal vyjde 20. března, tak proč si do té doby nepřipomenout některé z jeho starších předchůdců, když jsou zrovna na GOGu za pár šupů? Stejným způsobem můžete zavzpomínat na další ikonické série studia a mezi kousky, kterým táhne na 20, ale i 30 let, se najde i pár z poslední dekády.

E3 2016 tiskové konference pohledem přímého účastníka

Hodnocení tiskových konferencí od pražské části redakce Games.cz už znáte, popřípadě si je můžete přehrát v záznamech jednotlivých tiskovek. Dvojice redaktorů, Adam Homola a Dan Kremser, však vybrané tiskovky sledovala i přímo na místě v Los Angeles. Viděli tady všechna ta oznámení v poněkud jiném světle, se kterým vás Adam seznámí v následujícím článku.

HádejHru: otestujte své znalosti série Doom v našem kvízu

Dokážete pojmenovat všechny zbraně, monstra i levely? Víte, kdo za vznikem hry stojí, kdy vyšla, a na jakých platformách? V nedávném kvízu jste si mohli otestovat znalosti o všech klasických střílečkách, a v následujícím kvízu si můžete vyzkoušet, jak dobře znáte sérii Doom a všechno, co je s ní spojené.

Oculus reaguje na „nepravdivé tvrzení“ Zenimaxu o krádeži Oculus Rift technologie Carmackem

Zenimax minulý týden nařkl Johna Carmacka, že při svém odchodu z id Softu odcizil know how ohledně virtuální reality, které následně pomohlo Oculus Rift v boji s konkurencí. Doposud se k tomu na osobním Twitteru ohradil pouze John Carmack, nyní přišla oficiální reakce od firmy Oculus VR. Asi nikoho nepřekvapí, že Oculus VR nesouhlasí s tvrzením Zenimaxu a považuje požadavky nejenom za absurdní, ale též za vypočítavé až vyčůrané, protože přišly až poté, co Facebook koupil Oculus VR.

John Carmack odchází z id Softu, bude se plně věnovat Oculus Rift

Konec? Kdepak. Začátek? Taky ne, už to přeci dávno začalo. John Carmack své síly s Oculus Rift spojil už letos v srpnu, kdy se stal CTO, čili šéfem přes technologie ve firmě zaměřené na vývoj a produkci VR brýlí. Tehdy však Carmack nadále působil jako formální šéf technologického týmu v id Software, přestože v jednom ze svých tweetů tehdy jasně zdůraznil své pracovní priority: Oculus > id Software > Armadillo. Dnes už to však neplatí a z rovnice si můžete vyškrtnout id Software (Armadillo ale vlastně také).
Hodnocení
GAMES.cz
4/10
Datum recenze:
26. října 2012
Recenze