Dawngate

Dawngate

Články

Fight Club #203 HD: Sekanica

Ve Fight Clubu s pořadovým číslem 203 jsme se prali hlavně s technickými problémy, kvůli kterým byl přímý přenos takřka nekoukatelný. Naštěstí jsme pořizovali i offline záznam, na který se můžete nyní podívat, a čeká vás následující program. Tento týden jsme si nemohli odpustit hlavně debatu o next-gen verzi Grand Theft Auto V a možnosti hrát z pohledu první osoby. Hra od Rockstaru ale obstarala jen úvod podcastu a dál jsme se věnovali i jiným věcem.

Electronic Arts končí vývoj své MOBA hry Dawngate

Jak by pravil klasik, Another One Bites the Dust. MOBA Dawngate ale od začátku nepůsobila jako nejžhavější kandidát na úspěch, potažmo přežití v nemilosrdném prostředí MOBA hrami přeplněného trhu. Dawngate posledního půl roku fungovala v otevřené betě, a přestože tvůrci z Waystone Games hru prezentovali jako čerstvý vítr v rámci MOBA žánru, hráči měli opačný názor - ničím nezaujala a neprosadila se. Ukončení vývoje Dawngate proto nešokuje a nepřekvapí, právě naopak.

Dawngate ukazuje videa a zahajuje betaverzi

Existuje nějaký zákon, že MOBA musí mít stejnou pastelově-přehnanou stylizaci jako původní Dota pro Warcraft III? Protože pokud ne, jak vysvětlíte, že Dawngate, už skoro rok známá MOBA z dílny Electronic Arts, vypadá na povrchu úplně stejně? Doposud ze hry nebylo známo tolik informací, s čerstvě nakopnutou betaverzí však o Dawngate budeme zřejmě slyšet stále častěji. 

EA (asi) rozjíždí vlastní variaci DotA jménem Dawngate

V hlubinách internetu se zrodila webová stránka poutající na nový MOBA (což je například DotA) titul Dawngate od Electronic Arts. Hratelnost sama o sobě je tedy jasná, přičemž dle textů na stránce má Dawngate nabídnout pocit ze známých prvků přestavěných pro "dodání pocitu svěžesti". Dojde tak na vývoj vašeho geroje i nějaký typ příběhu, odehrávající se ve fantasy kulisách. Žel bohu, tím info o Dawngate v podstatě končí.

Bleskovky

  • 5. 11. 2014 - EA se rozhodlo ukončit vývoj MOBA hry s názvem Dawngate. Všechny peníze, které hráči v betaverzi utratili, budou navráceny. K vypnutí serverů dojde za 89 dnů.