EA (asi) rozjíždí vlastní variaci DotA jménem Dawngate
zdroj: tisková zpráva

EA (asi) rozjíždí vlastní variaci DotA jménem Dawngate

16. 5. 2013 17:56 | Novinky | autor: Ladislav Loukota |

V hlubinách internetu se zrodila webová stránka poutající na nový MOBA (což je například DotA) titul Dawngate od Electronic Arts. Hratelnost sama o sobě je tedy jasná, přičemž dle textů na stránce má Dawngate nabídnout pocit ze známých prvků přestavěných pro "dodání pocitu svěžesti". Dojde tak na vývoj vašeho geroje i nějaký typ příběhu, odehrávající se ve fantasy kulisách. Žel bohu, tím info o Dawngate v podstatě končí.

Aktuální, poněkud strohý web umožňuje registraci do bety, a jako vývojářské studio je zmíněno Waystone Games. Předpokládá se, že se jedná o přejmenovanou skupinu lidí z Visceralu, která dle loňských spekulací pracovala na free-to-play titulu. Momentálně není ohledně identity Waystone Games jisté vlastně vůbec nic (EA se zatím nevyjádřila); tím víc, že web Dawngate je prázdný jako peněženka před výplatou. 

Jak si totiž dále povšimli moudří muži internetu, web zřejmě vznikl/byl zveřejněn předčasně, protože odkazy na YouTube či Twitter vedou na neaktivní adresy. Dobrá práce, EA!

Nejnovější články