Zombie Army Trilogy láká na nové nepřátele a sličné odstřelovačky
zdroj: tisková zpráva

Zombie Army Trilogy láká na nové nepřátele a sličné odstřelovačky

23. 2. 2015 13:59 | Video | autor: Aleš Smutný |

Kompilace Sniper Elite: Nazi Zombie Army 1 a 2, k níž přibude i Sniper Elite 3 v podobě Zombie Nazi Trilogy je za rohem, protože vychází už 6. března. Pokud už některý z těchto titulů na PC vlastníte a přemýšlíte, proč byste měli kupovat to samé znovu, Rebellion vám nabízí sedm důvodů, proč stejně bude mít smysl si tenhle soubor pořídit a činí tak skrze video, které názorně všechny benefity trilogie vyzdvihuje.

V první řadě je to samozřejmě nová kampaň, náležející ke Sniper Elite 3, která nabídne kooperaci pro až čtveřici hráčů. Obě předchozí kampaně budou remasterované, což je logické, protože Zombie Army Trilogy vychází kromě PC především na Xbox One a PlayStation 4. Navíc se ve hře objeví noví nepřátelé, včetně v brnění zakutých kostlivců, Panzer zombií a velmi stylových elitních zombíků s motorovou pilou.

Nová je i čtveřice dalších postav – všechno jsou to ženy, všechno jsou to samozřejmě odstřelovačky a každá je z jiné země. Inovace čeká fandy masakrování zombíků i v oblasti samotného rozkladu nemrtvákova těla. Nově půjde zombíkům ustřelovat končetiny, což je postupně zpomalí, až znehybní, abyste je následně mohli vyřídit rázným dupnutím. Dobře ale zní hlavně nový horde mód, který na pětici map nabídne klasický scénář „tak třeba dáme ještě jednu vlnu“ pro jednoho až čtyři hráče.

Dobrou zprávou a hlavně důkazem, že tvůrci přemýšlí, je pak sjednocení multiplayeru všech her v rámci této kolekce. Nenastanou tak trapné chvilky, kdy pár hráčů pokukuje po spoluhráčích v lobby u jedničky, další u dvojky a nakonec si kooperaci nezahraje nikdo. Zombie Army Trilogy vychází 6. března na PC, PS4 a Xbox One a pokud na Steamu vlastníte některý z předešlých Nazi Zombie Army titulů, dostanete 60% slevu.

zdroj: Archiv

Nejnovější články