Sniper Elite: Nazi Zombie Army 2
Věková dostupnost

Sniper Elite: Nazi Zombie Army 2

Články

Nemrtvý Hitler se vrací v kompilaci tří dílů Sniper Elite: Nazi Zombie Army

Loni na podzim řadu hráčů potěšila věrohodná simulace chování vojáků i fyziky projektilů ve Sniper Elite 3. V reakci na vyzdvihovanou realističnost hry si asi následně kluci v britském Rebellionu řekli "ale co zombie, mají si kde hrát?", a jali se tvořit kompilaci Sniper Elite: Nazi Zombie Army 1 a 2, který doplní třetím dílem, taktéž z jejich dílny. A majitelé Xbox One, PS4 a PC hráči si díky tomu užijí likvidaci nemrtvých nacistů s názvem Zombie Army Trilogy už z kraje roku 2015.

Sniper Elite: Nazi Zombie Army 2 vyjde už koncem měsíce

To je rychlost. Teprve v záři Rebellion oznámil pokračování Sniper Elite 2 spin-offu s názvem Sniper Elite: Nazi Zombie Army 2 a nyní už potvrzuje, že hra vyjde 31. října, což podtrhuje novým videem. Hra bude opět kombinovat několik tradičních motivů do finálního maglajzu. Druhá světová válka se spojí se sniperskou tematikou a k tomu přihodí i zombie a pekelné prostředí.

Rebellion oznamuje Sniper Elite: Nazi Zombie Army 2 na PC

Relativně úspěšná série Sniper Elite se nedávno dočkala levobočka s podtitulem Nazi Zombie Army, a jak už to tak bývá, když skloubíte dvě populární věci, dostaví se úspěch. Nacisté coby záporáci se ve hrách ještě neomrzeli a zombíci taky furt ještě táhnou. Když tyhle dvě potvory spojíte, vyleze vám novinka Sniper Elite: Nazi Zombie Army 2, která by měla vyjít ještě letos na PC. Možná se jí ale dočkáme i na nové generaci konzolí.

Bleskovky

  • 8. 1. 2015 - Rebellion oznámilo, že v brzké době vydá kompilaci tří dílů Sniper Elite: Nazi Zombie Army na PS4, Xbox One a PC.

Hodnocení
GAMES.cz
2/10
Datum recenze:
12. ledna 2014
Recenze