Zdarma hratelný Ace Combat Infinity nezapomněl ani na příběhovou kampaň
zdroj: tisková zpráva

Zdarma hratelný Ace Combat Infinity nezapomněl ani na příběhovou kampaň

19. 5. 2014 14:15 | Video | autor: Aleš Smutný |

Série Ace Combat patřila k těm nejlepším leteckým akcím, jaké se vám mohly dostat do rukou. Kombinace dynamického až filmového létání a příběhu vyprávěného mezi misemi i během nich vytvořila skvělý mix, kterému dokázaly zlomit vaz až hloupé změny v hratelnosti, které přinesl Assault Horizon. Nyní se blíží vydání free to play dílu Ace Combat Infinity, který ale překvapivě nepřijde o kampaňovou složku.

Přítomnost kampaně potvrzuje i nový trailer s klasickou komunikací mezi piloty, která v Ace Combat hrách vždy dokázala vytvořit skvělou atmosféru. Děj se opět odehrává v alternativní budoucnosti, kdy pád meteoritů zničil pětinu zemského povrchu a kvůli tomu došlo k výrazným geopolitickým změnám.

Zahrajete si za pilota ze soukromé armády Arrows Air Defense and Security, kterou si najala armáda Spojených národů pro střet s paramilitantní teroristickou organizací Synové Tróje. Váš pilot má přezdívku Reaper a patří k letce Bone Arrow.

Že si Namco vyhrálo s kampaní pro jednoho hráče i ve free to play hře mě naplňuje nadějí, že navzdory zaměření na multiplayer, si na své snad přijdou i hráči jako já, pro které je Ace Combat primárně o kampani. Přesvědčíme se o tom 28. května, kdy hra vychází na PS3.

zdroj: Archiv

Nejnovější články