Záporák z Far Cry 4 posouvá koncept Vaase na novou úroveň
zdroj: tisková zpráva

Záporák z Far Cry 4 posouvá koncept Vaase na novou úroveň

26. 9. 2014 17:40 | Video | autor: Adam Homola |

Vaas Montenegro byl minimálně marketingově velmi povedenou figurkou. A vypadá to, že tvůrcům Far Cry se nechce od modelu šíleného excentrického psychopata v záporné roli příliš vzdalovat. Antagonista Far Cry 4 jménem Pagan Min, jemuž se věnuje nový trailer, vás o svých kvalitách přesvědčí velice rychle. S Vaasem by si vlastně mohli docela rychle potykat a zajít na pivko, pokud by se do té doby nerozsekali mačetami.

Po krátkém úvodu dojde na rychlou akci a Ubisoft v něm opět připomíná, že Far Cry 4 bude mít do úzkých naskriptovaných koridorů daleko. Stačí se podívat na akci se čtyřkolkou a letadlem. Skoro to vypadá jako záběry z Just Cause 3, kdyby ovšem nějaké JC3 bylo... Než se ale Avalanche rozhoupají k oznámení, můžeme vesele blbnout ve čtvrtém Far Cry.

zdroj: Archiv

Ale zpátky k Paganovi. Jeho příběh popisuje tisková zpráva jako příběh dítěte, které nesnášelo svého otce, pro nějž musel pracovat. Po jeho nepřirozené, ale dosud neznámé smrti podědil Pagan po otci byznys drogového bosse v Hong Kongu a postupně se dostával k větší a větší moci. Pak se zhlédl v Kyratu, malém utrápeném státečku plném bojujících frakcí. Jednu z nich podpořil a s její pomocí vymýtil všechny ostatní.

Po takovém malém puči ale "svoji" frakci zradil a na trůn usedl sám - původně plánovaného krále zavraždil. Načež se spustila velká čistka všech, kteří s novým králem nejsou za jedno a zároveň vznikla partyzánská Golden Path, jejíž cílem je Pagana sesadit z trůnu. A to se vám možná na konci Far Cry 4 podaří.

Nejnovější články