Záběry z hraní Cyberpunku 2077 ukazují automobilové honičky, vyšetřování a popíjení v baru
zdroj: CD Projekt RED

Záběry z hraní Cyberpunku 2077 ukazují automobilové honičky, vyšetřování a popíjení v baru

30. 6. 2020 16:50 | Novinky | autor: Patrik Hajda |

Koncem minulého týdne jste mohli v živém přenosu sledovat nové detaily o Cyberpunku 2077. Ve streamu nazvaném Night City Wire nechyběl nový trailer, rozhovory s vývojáři a ukázky z hraní. Pokud vás ale omáčka nezajímá a radši byste se nerušeně podívali na delší souvislé záběry bez komentáře, jde to.

Vybraní novináři si Cyberpunk 2077 už sami zahráli a z demoverze pořídili záběry, které můžete vidět poskládané za sebou na videu níže. Nejprve se seznámíte s postavou Jackieho Wellese, který zprvu není úplně přátelský, ale přediva osudu z vás nakonec udělají parťáky. Jackie vám například ukáže legendární klub Afterlife a půjde tak o neocenitelný kontakt.

V půlce videa se dopodrobna seznámíte s detektivním režimem, po kterém následuje projížďka po pustině Badlands s návštěvou dílny, opravou auta a nepříjemným pokecem s místním šerifem, který si myslí, že šéfuje celému Divokému západu.

Nakonec dojde i na pořádnou akci, a to jak v pěším režimu, tak v rámci automobilové honičky, během které jakožto spolujezdci odrážíte své pronásledovatele. Z videa si určitě uděláte vlastní obrázek o hře jako takové. Já se pořád obávám kvality jízdního modelu a pocitu ze střelby, protože obojí na mě ve videích nepůsobí moc přesvědčivě.

Na druhé straně je hmatatelná atmosféra Night City a zajímavé postavy, o kterých se chci jednoduše dozvědět víc, ale prozatím mám smůlu a musím vydržet ještě šest měsíců. Cyberpunk 2077 podle posledních informací vyjde 19. listopadu.

Nejnovější články