Záběry z boje na videu z onlineovky WH40K: Eternal Crusade
zdroj: tisková zpráva

Záběry z boje na videu z onlineovky WH40K: Eternal Crusade

21. 11. 2013 12:21 | Video | autor: Aleš Smutný |

Behaviour studio jede rychle jako namydlený blesk. Druhý vývojářský deník z jejich tvůrčího doupěte ukazuje pár nových tváří, hodně entuziazmu, který v tomto případě nevypadá kašírovaně, nějaké to barvení modelů a také záběry ze hry.

Warhammer 40,000: Eternal Crusade má vyjít až koncem roku 2015, ale už teď se můžete na oficiálních stránkách hlásit do bety a už nyní autoři ukazují záběry z boje. Předem upozorňují, že nejde o finální podobu hry a ano, ten jump pack na sobě nemá textury. Je ale vidět, že si vzali hodně inspirace z multiplayeru Space Marine.

Znamená to, že boj je hektický, chaotický (haha), brutální, ale zatím mu něco chybí. To něco jsou slibované tisíce hráčů na jednom bojišti. Ano, tisíce. Zní to skvěle a místo rozsekávání stále stejných jmen si umím představit pravé warhammerovské masakry, při kterých padají mariňáci jako houby po dešti a po jejich chladnoucích mrtvolách se žene nové maso do mlýnku.

Tomuto obrázku ale chybí jedna důležitá věc – Imperiální garda. Je prostě hereze, že tvůrci zatím nezařadili mezi frakce okovanou pěst lidstva! Jinak je ale třeba říct, že i přes počáteční nedůvěru se tenhle malý, ale snaživý MMORPG projekt začíná profilovat velmi nadějně.

...

Nejnovější články