Warhammer: The End Times – Vermintide bude hlavně o dobrém pocitu z masakrování Skavenů
zdroj: tisková zpráva

Warhammer: The End Times – Vermintide bude hlavně o dobrém pocitu z masakrování Skavenů

23. 7. 2015 12:04 | Video | autor: Aleš Smutný |

Černý kůň sezóny? To asi ještě ne, ale z ošklivého káčátka Warhammer: The End Times – Vermintide se pomalu klube když už ne krásná labuť, pak alespoň zavilé káče, které svírá v pařátcích obouruční kladivo a masakruje kolem sebe Skaveny a oklovává jejich mrtvoly. Fatshark, kteří stojí za War of the Roses a War of the Vikings dle nového vývojářského deníčku vzali vše, co ví o boji na blízko a implementovali to do FPS ze světa Warhammeru. A že vypadá dobře!

Kooperační základ, kdy se družinka krysovrahů pouští do misí, z nichž vzejde spousta mrtvých Skavenů a především lup, sedí na bedrech zábavně vyhlížejícího bojového systému. Nic složitého z něj asi nevzejde, ale potřebujete víc, když sledujete, jak kladivem třískáte do krysáků, případně se vyhýbáte Rat Ogrovi?

Tohle vypadá jako skvělá hra pro odreagování, tím spíše, že různí hrdinové budou disponovat různými, unikátními zbraněmi a dojde i na střelné zbraně, jichž se Warhammer neštítí. Navíc systém hraní „dám dvě mise a konec“ podpoří i systém kořisti, která bude náhodná a tak budete zas a znovu zkoušet, co vám padne tentokrát. Luk s bonusem? Meč, který krade protivníkovi životy? Warhammer: The End Times – Vermintide vyjde na PC, PS4 a Xbox One na podzim tohoto roku.

zdroj: Archiv

Nejnovější články