Virtuální turistika - Hitman se vydal do Marrákéše
zdroj: tisková zpráva

Virtuální turistika - Hitman se vydal do Marrákéše

30. 5. 2016 17:20 | Video | autor: Aleš Smutný |

Už zítra vyjde třetí epizoda k novému Hitmanovi. Jak jsme vás už informovali, agent 47 se přesune do marocké metropole Marrákeš, kde se skrývají hned dva jeho cíle. Prvním z nich je švédský bankéř Claus Strandberg, který se ukryl před protestujícím davem (a tedy i vámi) na švédském konzulátu. Druhým je generál Réza Zajdan, který se obklopil svými elitními jednotkami v centru města. Jak vypadají jeho ulice i interiér konzulátu vám ukáže panoramatické video, v němž se můžete svobodně rozhlížet.

Jde o dnes s oblibou využívanou metodu prezentace a rozhodně to marockým uličkám sluší. V této souvislosti mne ale napadá spíš to, že tady leží část velkého potenciálu virtuální reality. Už ne podobná panoramatická videa, kde se rozhlížíte pomocí tažení myši, ale plně pohlcující scény tohoto typu, v nichž se rozhlížíte pouze pohybem hlavy, na níž máte VR brýle a dostanete se tak na exotická či fantaskní místa, případně si procestujete historii.

Ale zpátky k Hitmanovi. Třetí epizoda bude dostupná zítra, přičemž v deset hodin dopoledne budou odstavené servery, aby byl aplikován potřebný update. Konzoloví hráči si pak budou moci třetí epizodu stáhnout v jednu hodinu odpoledne, ti na PC v šest hodin odpoledne. V rámci třetí epizody dostanete jednu příběhovou misi Gilded Cage, která obsahuje zmíněné dva živé cíle, 8 Opportunities, 20 úrovní Marrakesh Mystery, v nichž si odemykáte nové startovní body a vybavení a víc než 70 nových výzev pro celé město.

Svého agenta můžete obléct do nového letního obleku a na PS4 brzy čekejte další kontrakt v rámci exkluzivních misí Sarajevská šestka, tentokrát s označením Extractor. V budoucích updatech pro Marrákeš čekejte nové Elusive cíle a Escalation kontrakty. Dále v rámci updatu dojde k úpravě některých herních prvků, kupříkladu pistole budou na dálku účinnější, tedy pokud se trefíte do hlavy. Celý seznam změn najdete zde.

Nejnovější články