Třetí epizoda nového Hitmana zavede hráče do Marrákeše příští úterý
zdroj: tisková zpráva

Třetí epizoda nového Hitmana zavede hráče do Marrákeše příští úterý

25. 5. 2016 18:30 | Preview | autor: Adam Homola |

Jak tvůrci z IO nedávno avizovali, třetí epizoda nového Hitmana s podtitulem Marrakesh vyjde 31. května pro PC, PlayStation 4 a Xbox One. A zcela nepřekvapivě zavede hlavního hrdinu do marockého města Marrákéš, které má být plné kontrastů. V porovnání s Paříží a Sapienzou by měla Marrákeš kypět životem a aktivitami, kterými můžete vyplnit volné chvíle po splnění hlavního úkolu.

Cílem Agenta 47 jsou dva papaláši, které musí eliminovat. Prvním je Claus Strandberg, soukromý bankéř, který se zašil do pečlivě hlídaného švédského konzulátu. Druhým je armádní generál Reza Zaydan, kterého chrání elitní jednotka vojáků v improvizované základně v srdci města, jak uvedli tvůrci na webu.

Cesta k oběma cílům by měla být komplikovaná - obtížnost se bude pomalu stupňovat. Dostanete však solidní velký prostor pro improvizaci. Své cíle a další výzvy můžete nahánět v bludišti uliček, velké kavárně a chybět nebudou ani tradiční místní trhy.

Hitman 6 (pracovní název) zdroj: tisková zpráva

Nový obsah doplní další várka „živého“ online obsahu, ale jeho detaily si zatím nechávají vývojáři pro sebe. Vše potřebné se prý dozvíme během E3, kde tvůrci předvedou další mise a obecně nový obsah.

Nejnovější články