První "živý" cíl zabila v Hitmanovi jen polovina z vás, úspěšnější byli hráči na PC
zdroj: tisková zpráva

První "živý" cíl zabila v Hitmanovi jen polovina z vás, úspěšnější byli hráči na PC

20. 5. 2016 13:20 | Video | autor: Adam Homola |

Nový Hitman má svůj první „živý“ cíl za sebou a vývojáři z IO Interactive se podělili o několik statistik a postřehů. Prvním nebožákem na zabití byl padělatel uměleckých děl Sergei Larin, který se do hry dostal minulý víkend. Všem dychtivým zabijákům byl k dispozici po dobu 48 hodin a na jeho sejmutí jste měli jediný pokus. Teď už víme, že se to podařilo jen polovině hráčů a že rating Silent Assassin nezískalo ani 10 procent z nich.

První Elusive Mission s Larinem úspěšně dokončilo 53 procent hráčů a úplně první dokončení trvalo 6 minut. Zato první dokončení mise s ratingem Silent Assassin trvalo 34 minut. Tvůrci rozdělili nejlepší vrahouny také podle platforem a vypadá to, že hráči na PlayStationu 4 a Xboxu One se mají ještě co učit. Nejsou sice pozadu o moc, ale hráči na PC byli přeci jen o něco úspěšnější.

Z pokusu o průchod misí vzniklo také několik zajímavých a kreativních postupů, které si můžete najít na YouTube. Sami vývojáři upozornili například na jednoho hráče, který Larina sejmul opravdu netradičně: bombu přidělal na hasicí přístroj a ten pak odpálil ze zahrady na balkón. Larin výbuch nepřežil, Agenta 47 nikdo neviděl a pak už stačilo jen v klidu odkráčet z místa činu pryč.

hitman elusive target zdroj: tisková zpráva

Vývojáři řekli, že názory hráčů, stejně jako statistiky ještě řeší a analyzují a pokud najdou prostor pro vylepšení budoucích misí Elusive Target, nebojí se změn. Nápad je to dobrý, ale na druhou stranu je škoda, že o něj přijdou ti, kteří nyní čekají s nákupem Hitmana na vydání všech epizod.

Společně s tím zveřejnili IO Interactive na webu hry také první detaily o novém Escalation Contract, který už v tuto chvíli ve hře je, na všech třech platformách. Jde o misi The Scropio Directive obsahující pět fází. Vaším úkolem je odstranit dva cíle: smolný den mají Edmondo Giordano a Jack Please.

Novými „komplikacemi“ jsou v The Scorpio Directive laserem aktivované miny, které můžete v Sapienze vidět poprvé. Musíte je tedy buď obejít, nebo se vybavit zařízením na jejich deaktivaci. Hitman se ukáže také na E3, kde si budeme moct zahrát třetí epizodu v Marakéši a měli bychom se dozvědět i něco o budoucnosti hry. Datum vydání třetí epizody se ale dozvíme příští týden.

Nejnovější články