Na sejmutí prvního "živého" cíle v Hitmanovi máte 48 hodin a jen jeden pokus
zdroj: tisková zpráva

Na sejmutí prvního "živého" cíle v Hitmanovi máte 48 hodin a jen jeden pokus

13. 5. 2016 19:00 | Video | autor: Adam Homola |

Vývojáři z IO Interactive chtějí okolo nového Hitmana udržet aktivní komunitu i v době, kdy zrovna nevychází žádná z velkých epizod - od toho je tu již dříve oznámená live složka hry. Tvoří ji třeba Elusive Targets mise, které jsou dostupné jen pár dní, navíc v nich na odstranění zadaného cíle máte jenom jeden pokus. Selžete a máte smůlu. První taková mise je nyní dostupná a máte v ní za úkol zlikvidovat jistého Sergeie Larina.

Larin se živí jako padělatel uměleckých děl a zatímco je jeho žena v New Yorku s výborným alibi, vy máte příležitost jej sprovodit ze světa. Příležitost je to ale omezená, protože jak vám zopakuje trailer, Elusive Targets nepatří mezi úplně standardní mise. Musíte přistoupit na drsná pravidla - do určité míry jde o takový hardcore mód pro opravdu drsné zabijáky.

Jednotlivé "zakázky" v rámci Elusive Targerts misí jsou unikátní a nebudou se nikdy opakovat. Jsou dostupné pouze po omezenou dobu, což v případě Sergeie Larina znamená 48 hodin. Na začátku mise dostanete omezené množství informací, Larina nevidíte v Instict módu ani na mini mapě, a neznáte jeho lokaci. Prostě si ho musíte najít.

zdroj: Archiv

Další háček spočívá v tom, že Larin může umřít pouze jednou, tudíž si misi dvakrát nezahrajete. Pokud během mise umřete, je konec. Pokud vyprší čas a cíl zmizí, je konec. Larina už nikdy nesejmete.

Možnost sejmout Larina máte od dnešní 18. hodiny a musíte to dokázat během následujících 48 hodin. Zvládnete zabít padělatele během víkendu? Pokud ne, musíte si počkat na vydání dalšího Elusive Target úkolu. Vývojáři navíc v tiskové zprávě prozradili, že ne vždy dostanete informace o novém cíli s předstihem. Proto se vyplatí sledovat hru, případně sociální sítě, aby vám něco neuteklo.

Nejnovější články