Video ze strategie Dawn of War III konečně představuje Orky
zdroj: tisková zpráva

Video ze strategie Dawn of War III konečně představuje Orky

18. 12. 2016 11:15 | Video | autor: Adam Homola |

Chystaná realtime strategie Warhammer 40 000: Dawn of War III z dílny studia Relic Entertainment vyjde až příští rok, a přestože je oznámená už nějakou dobu, viděli jsme prozatím jen síly Adeptus Astartes a Eldarů. Po zelenáčích, kteří jsou také součástí kampaně, nebylo vidu a slechu. Právě Orkové jsou ale hlavním tématem videa od kolegů z IGN, na které se můžete podívat níže.

Orkové se v novém videu postaví technologicky lepším Eldarům. Laik by si řekl, že kvalita zvítězí nad kvantitou, ale kdo zná universum Warhammer 40,000, ten ví, že v případě Orků platí, že hlavní je dostatečně křičet a zajistit, že jste ten poslední křičící na bojišti. A jestli máte naleštěné létající gravitační motorky nebo něco, co připomíná pochodující popelnici, je už pak celkem jedno.

Orčí výbava, jejich roboti a mechové a vůbec všechno, vypadá jako podomácku splácaná, rezavá a jako by se měla každou chvíli rozpadnout. Jak už ale uvidíte sami, proti Eldarům to víc než stačí.

Ve videu vám nebude zážitek z bitvy rušit žádný komentář vývojářů, bohužel dokonce neuslyšíte ani zvuky ze hry, jen hudbu. Warhammer 40 000: Dawn of War III vyjde někdy v průběhu příštího roku na PC.

Nejnovější články