Video za zákulisí vývoje King's Quest odhaluje nadšení tvůrců
zdroj: tisková zpráva

Video za zákulisí vývoje King's Quest odhaluje nadšení tvůrců

22. 4. 2015 11:31 | Video | autor: Honza Konfršt |

Oživení klasiky jménem King's Quest by mezi hráče na konzolích a PC mělo zamířit během v druhé půlce letošního roku. Vývojáři tedy ještě mají spousty času dotvořit reinkarnaci klasiky, která bude dělat čest svým předchůdcům a pamětníci u ní nebudou obracet oči v sloup. O jejich snaze se můžete přesvědčit ve videu ze zákulisí, které odhaluje několik tváří ze studia The Odd Gentlemen stejně jako to, s jakou vizí a nadšením vývojáři k projektu přistoupili.

Do pěti epizod rozdělený příběh hry slibuje přinést nazpět kouzlo a hravost původních her. Z videa nevyčteme zrovna moc konkrétních údajů z pozadí vývoje hry, ale ze záběrů čiší nadšení tvůrců z nabídky Sierry vytvářet nový příběh ságy jménem King's Quest. Ten nabídne vyprávění vysloužilého hrdiny, který, možná s trochou přibarvování, vypráví svou bohatou a dobrodružnou minulost své vnučce Gwendolyn.

Video mimo pohledů do studia a rozhovorů s řadou s projektem spřízněných lidí ke konci také zveřejňuje pár vteřin nových záběrů, jimiž se tvůrci snaží doložit především svá slova a o pohádkovém charakteru hry, ale zrovna ucelený obrázek o její podobě si z těch pár okamžiků neuděláte.

zdroj: Archiv

Nejnovější články