Video z PES 2015 představuje nový mód a hrátky se skládáním týmu
zdroj: tisková zpráva

Video z PES 2015 představuje nový mód a hrátky se skládáním týmu

3. 11. 2014 10:36 | Video | autor: Aleš Smutný |

Herní fotbal není jen FIFA, což se letos opět pokusí dokázat série Pro Evolution Soccer, respektive letošní PES 2015. Přinese velkou řadu novinek v rovině formální, ale též v oblasti ovládání, o čemž jsme více psali v tomto článku. Nejnovější video představuje myClub mód, který by měl výraznou měrou oživit zážitek v rámci online klání.

Budování týmu by mělo směřovat k ideálnímu a vyváženému složení, kdy si budou rozumět nejen hráči mezi sebou na hřišti, ale i hráči s trenérem, kterého si najmete. Trenérů bude víc než padesát reálných a ovlivní vlastnosti týmu i celkového týmového ducha, což je měřitelná položka, která demonstruje, jak dobře si hráči sedli do noty.

Kromě toho video představuje mnoho dalších novinek a vylepšení, ať už jde o použití agentů pro zisk hráčů nebo i úpravy vlastního stadionu, kde si můžete dokonce navolit jak moc chcete sestříhat trávník a zda jej chcete mít suchý nebo řádně pokropený, což dále ovlivňuje vlastnosti míče.

PES 2015 vychází 13. listopadu na PS4, Xbox One, PS3, X360 a PC. Jednotlivé verze se od sebe mají lišit, přičemž pro PC verzi platí, že se zpracováním technologické stránky bude pohybovat někde mezi verzemi pro novou a starou generaci konzolí (více viz zde).

zdroj: Archiv

Nejnovější články