Video z Metal Gear Online potvrzuje, že si v multiplayeru užijete spoustu týmového plížení
zdroj: tisková zpráva

Video z Metal Gear Online potvrzuje, že si v multiplayeru užijete spoustu týmového plížení

6. 12. 2014 10:30 | Video | autor: Adam Homola |

Online prvek není v sérii Metal Gear Solid žhavou novinkou. Nikdy ale nebyl tím hlavním nebo nejzajímavějším, co série Hideo Kojimy nabízela. Svědčí o tom i fakt, že Metal Gear Online, který vývojáři provozovali v souvislosti s Metal Gear Solid 4: Guns of the Patriots, skončil v červnu 2012. Kojima a spol. se však nevzdávají a společně s Konami se pokusí Metal Gear Online oživit u příležitosti vydání Metal Gear Solid V: The Phantom Pain. A v průběhu rozdávání herních cen The Game Awards ukázali první video z Metal Gear Online, které jasně ukazuje, co lze od hry čekat.

Kdo čeká klasickou střílečku, musí o dům dál. Metal Gear Online totiž podle prvního videa sází na týmový stealth deathmatch - je potřeba systematicky obsadit nepřátelskou základnu, ne co nejrychleji rozdat dvacet headshotů. A jestliže Metal Gear Solid V: The Phantom Pain se honosí přídomkem "tactical espionage operations", tak pro Metal Gear Online tvůrci používají "tactical team operations". Dávají tím najevo, že jádro hry zůstává, jen se mění počet hráčů - namísto jednoho jde do akce celý tým.

zdroj: YouTube.com

Na Metal Gear Online nepracuje japonský tým, který už snad dokončuje Phantom Pain, nýbrž Kojima Production Los Angeles. Datum vydání MGO jsme se nedočkali, ale jisté je, že online hra bude součástí balení Phantom Pain, jehož datum vydání rovněž neznáme.

Kojima Productions vedle traileru vydali z MGO i několik nových obrázků a wallpaperů, všechny najdete v galerii na kartě hry.

Nejnovější články