Video z Just Cause 3 dává pojmu „zběsilá akce“ nový rozměr
zdroj: tisková zpráva

Video z Just Cause 3 dává pojmu „zběsilá akce“ nový rozměr

8. 10. 2015 17:25 | Video | autor: Aleš Smutný |

Už když začne mluvit vysmátý generál Di Ravello, je jasné, že i tenhle díl Just Cause 3 ze sebe sype nadsázku plnými hrstmi. Tento úvod mise, ve které je třeba dostat Ricova kamaráda Maria do bezpečí, ani zdaleka neukazuje, v jaký šílený chaos se následně hra promění. Výsledek totiž vyvolá slastné záchvěvy u Michaela Baye a Arnold Schwarzenegger zase začne uvažovat o tom, proč takhle nemohlo vypadat Komando.

Protože generál přichystal na Rica past, není o nepřítele všeho možného druhu a kalibru nouze. Jenže, co zmůže konvenční armáda proti chlapíkovi, který se vzhůru nohama přicucne na podlahu vrtulníku, odkud kropí pozemní vojsko, aby následně sestřelil jednou ranou vojenské dopravní letadlo, které předtím vyházelo vojáky, jež ještě ve vzduchu postřílel. A když píšu ve vzduchu, myslím tím, že ve vzduchu byli oni i on.

Ricovy kousky by mu záviděl i James Bond s Ethanem Huntem dohromady a i tetička gravitace raději ustoupí z cesty, než aby stála proti téhle kráčející, létající, jedoucí, běžící či plachtící jednomužné zkáze. Trailer ale především ukazuje, že v rámci jednotlivých misí půjde každou situaci řešit na tisíc a jeden způsob, samozřejmě za velmi výbušných okolností. Zběsilé ničení začne 1. prosince, kdy Just Cause 3 vychází na PC, PS4 a Xbox One.

zdroj: Archiv

Nejnovější články