Video z Halo 5 kampaně představuje v akci Blue Team a Master Chiefa
zdroj: tisková zpráva

Video z Halo 5 kampaně představuje v akci Blue Team a Master Chiefa

23. 9. 2015 13:29 | Video | autor: Adam Homola |

S blížícím se termínem vydání na konci října se Microsoft a 343 Industries snaží blíže představit různé aspekty Halo 5: Guardians. A v dnešním videu hraje prim Blue Team v čele s Master Chiefem. Jednotka elitních vojáků Spartan-II se v druhé misi vydá do zdánlivě opuštěného výzkumného střediska ONI (Office of Naval Intelligence) s úkolem zajistit zde citlivé materiály, aby nepadly do rukou Covenantům.

Fanoušci, kteří se chtějí dozvědět něco víc o tréninkovém programu Spartan-II a obecně o Blue Teamu, by měli vyhlížet animovanou sérii Halo: The Fall of Reach. Půjde o třídílný animovaný miniseriál, který je v podstatě adaptací stejnojmenné novely od Erica Nylunda, jak oznámil Microsoft na webu Xbox Wire.

zdroj: Archiv

Majitelé předobjednávkových verzí Halo 5 Digital Deluxe Edition, Limited Edition nebo Limited Collector's Edition se mohou na animovanou sérii podívat 27. října na Halo Channel, což je den kdy vychází i hra samotný, samozřejmě pouze pro Xbox One.

No a vedle úvodního filmečku se ještě objevila dvě sedmiminutová videa z hraní kampaně, na která se můžete nyní podívat:

zdroj: Archiv

 

zdroj: Archiv

Nejnovější články