Vemte si Zemi zpět, vychází sci-fi plošinovka Flashback
zdroj: tisková zpráva

Vemte si Zemi zpět, vychází sci-fi plošinovka Flashback

15. 8. 2013 11:40 | Video | autor: Ladislav Loukota |

Mimozemské spiknutí se vetřelo mezi lidstvo a spasit nás může jen člověk, ten však přišel o část paměti – tak zní námět jak akční plošinovky Flashback z roku 1992, tak i jeho letošního remaku. Hra se nyní připomíná před svým vydáním zřejmě posledním trailerem, v němž servíruje útržky své story. Dílem postmoderního řízení osudu se navíc hudební podkres nového traileru velmi podobá tomu mnohem známějšímu z Take Earth Back trailer k Mass Effect, což je samozřejmě v pořádku, protože co není zakázáno...

Vše podstatné o Flashbacku již zaznělo v našich předešlých článcích. Opakovat, jak hromská je škoda, že tým původních vývojářů z Vector Cell ani rámcově nedodržuje původní minimalistickou stylizaci, a přichází tak o vydatnou porci svého kouzla, by tak bylo již bezpředmětné.

Jestli to celkovému dojmu zláme vaz, či to naopak vyváží koulervoucí hratelnost, popřípadě ani jedno, se odhalí již příští týden od 21. srpna, kdy nový Flashback dorazí pro Xbox 360. Majitelé PC a PS3 by se měli dočkat záhy poté.

...

Nejnovější články