Velký update přidává do Day of Infamy nové zbraně a oddělování končetin
zdroj: tisková zpráva

Velký update přidává do Day of Infamy nové zbraně a oddělování končetin

8. 11. 2016 17:26 | Video | autor: Aleš Smutný |

Multiplayerová střílečka z druhé světové války Day of Infamy se aktuálně nachází v early accessu na Steamu a rozhodně se má k světu. Důkazem je první velký update, který přináší řadu novinek, který se týká arzenálu nebo do zobrazení válečného násilí. Název The Dismemberment Update je ostatně dostatečně výmluvný. Vzduchem zkrátka budou létat kusy těl.

Co by mohlo v jiné hře působit jako nadbytečná brutalita, dodává Day of Infamy na autenticitě. V praxi to znamená, že pokud vašeho vojáka zasáhne exploze nebo dostane do určité části těla příliš velké poškození, daná končetina se prostě oddělí od těla. Je to brutální, ale bavíme se o válečné hře.

Day of Infamy nežije ze snahy ukazovat přemíru krve, ale z co nejvěrnějšího zpracování pěchotního boje. Vznikla z modifikace Day of Defeat pro Half-Life a nyní už existuje jako samostatná hra. Jak v ní týmová komunikace a taktika fungují, vám ukáže nové video, na jehož záběrech uvidíte i některé novinky v oblasti výzbroje.

zdroj: Archiv

Mezi novými zbraněmi najdete Browning Hi-Power pro Commonwealth, Sten MK V nebo Panzerschreck pro Wehrmacht. Počítejte i s novou mapou Salerno, která vychází z mapy Avalanche z původní Day of Defeat, a samozřejmě opravu mnoha chyb.

Z hlediska hratelnosti jde přebíjet nábojové pásky i když není vystřelený poslední náboj nebo přibily týmové hlášky, které upozorňují na dopadající granáty a rakety.

Seznam novinek najdete tady. Jak už bylo řečeno, Day of Infamy se nachází v early accessu, přičemž tvůrci počítají s vydáním plné verze koncem tohoto roku nebo v prvním čtvrtletí příštího.

Nejnovější články