Day of Infamy
Věková dostupnost

Day of Infamy

Články

Osud Británie leží ve vašich rukách. Střílečku Day of Infamy rozšířila mapa Dunkirk

Multiplayerová střílečka Day of Infamy je špičková hra, hollywoodský trhák Dunkirk od režiséra Christophera Nolana je špičkový film. Když tyhle dva druhoválečné thrillery spojíte, nemůže to dopadnout špatně. Všichni hráči DoI tedy mohou být nadšení, že poslední bezplatný update do hry přidal právě mapu inspirovanou boji v ulicích města, na jehož plážích došlo ke slavnému „zázraku“, bez nějž by druhá světová válka dost možná dopadla úplně jinak.

Válečná střílečka Day of Infamy se rozrostla o australské jednotky a novou mapu

Multiplayerová střílečka Day of Infamy ukázala, že druhá světová válka je stále lákavé herní téma a jde zpracovat velice dobře. Po dvou měsících venku z předběžného přístupu si hra stále drží solidní hráčskou základnu a tvůrci do ní přidávají nový obsah zdarma. První velký update se třeba zaměřuje na jednotky australského kontinentu.

Drsná multiplayerová střílečka Day of Infamy opustila early access

Je dobře známo, že taktická střílečka Day of Infamy z druhé světové války je na poměry her v předběžném přístupu velice kvalitní. Jinak bychom ji přece nezařadili do seznamu nejlepších early access her roku 2016! Ale jak na tom bude, když jí autoři sundají dětské dupačky a pošlou ji dobýt pláž Omaha? Přesvědčit se můžete sami. Právě dnes totiž vychází plná verze.

Na Steamu se brzy vylodí plná verze střílečky Day of Infamy

Day of Infamy, bývalý mod přeměněný na plnohodnotnou multiplayerovou střílečku z prostředí druhé světové války, se konečně brzo dočká vydání. Tahle krvavá procházka západní frontou od Francie po Sicílii se až doteď nacházela v předběžném přístupu (dostala se i do našeho výběru nejlepších early access her roku 2016), ale teď byl jako den D oficiálně určen 23. březen.

Best of 2016: Nejlepší early access hra

Během několika posledních let se z early access modelu, kdy hra vyjde v určitém stupni rozpracovanosti, a tvůrci ji pak s pomocí komunity postupně dodělávají, stal de facto standard. Stejně tak už jsme si zvykli, že někteří tvůrci komunitě hráčů opravdu naslouchají, pracují s ní a hru pravidelně updatují, zatímco jiní na své early access tituly a jejich hráče kašlou – když zjistí, že přecenili své schopnosti, že o jejich hru není takový zájem, jaký předpokládali, nebo že se s vývojem dostali do slepé uličky a neví, jak pokračovat dále. I takových early access her jsme loni zažili celou řadu. Následující řádky jsou však o něčem jiném – jsou o early access hrách, které loni v našich očích zazářily.

Velký update přidává do Day of Infamy nové zbraně a oddělování končetin

Multiplayerová střílečka z druhé světové války Day of Infamy se aktuálně nachází v early accessu na Steamu a rozhodně se má k světu. Důkazem je první velký update, který přináší řadu novinek, který se týká arzenálu nebo do zobrazení válečného násilí. Název The Dismemberment Update je ostatně dostatečně výmluvný. Vzduchem zkrátka budou létat kusy těl.