Van Helsing pořídil náborové video, aby vás přilákal na dobrodružství do Borgovie
zdroj: tisková zpráva

Van Helsing pořídil náborové video, aby vás přilákal na dobrodružství do Borgovie

15. 9. 2015 18:03 | Video | autor: Honza Konfršt |

Neocore Games lákají ke koupi kompletního balíku všech tří dílů dobrodružství Van Helsinga pod názvem The Incredible Adventures of Van Helsing: Final Cut. Kolekce dorazí na Steam 23. září a aktuální trailer se snaží hráče přesvědčit o tom, že kolekce příběhů Vana Helsinga za vyzkoušení stojí. Video ukazuje řadu záběrů ze hry, vedle toho ale také nabízí přidanou hodnotu v podobě doprovodného komentáře, přehledně popisujícího klíčové vlastnosti všech třech her.

Vývojáři slibují více jak 50 hodin zábavy v singleplayeru a další desítky by měl poskytnout multiplayer a end game obsah. Kolekci budou prodávat za 45 dolarů s tím, že všichni hráči, kteří na Steamu všechny tři díly vlastní, obdrží v rámci fair-play přístupu kolekci zcela zdarma. Co vás čeká a nemine uvidíte na záběrech videa, které slouží jako reklamní ukázka centra pro turistický ruch jinak krajně nebezpečné Borgovie.

zdroj: Archiv

Záběry vybízejí k výběru jednoho z šestice hrdinů z několika oblastí – na výběr jsou zbraně i síla, magie, a nakonec lze nepřátelé pobít pomocí vědy. Video dále slibuje více jak 200 získatelných skillů, speciálních schopností a předělaný strom dovedností. K tomu se hráči mohou těšit na bohatý systém tvorby předmětů a mile přidrzlého ducha Lady Katarinu. Video představuje i tower defense minihru a za zmínku stojí i příslib řady nečekaných překvapení, jež malebná Borgovia naskýtá. Fandové Diablovek si zkrátka jistě přijdou na své, přestože kvalita her šla s každým dílem série o fous dolů.

Nejnovější články