V prvním herním traileru na Arkham Origins je Batman v ráži
zdroj: tisková zpráva

V prvním herním traileru na Arkham Origins je Batman v ráži

13. 6. 2013 13:30 | Video | autor: Adam Homola |

Připravovaný Batman: Arkham Origins od studia WB Games Montreal se při představení předvedl moc pěkným teaserem a dlouho to netrvalo a tvůrci přišli s plnohodnotným trailerem. Ten není jen krásný render, ale je seskládaný přímo z herních záběrů. Na ploše necelých dvou minut se tak můžete podívat na to, co vás čeká letos v říjnu.

V traileru se představí taky několik záporáků - vedle Black Mask a Deathstroke se tu mihne ještě Deadshot, Bane a na závěr nesmí chybět ani Joker. Už to ale nebude ten starý známý Joker, kterému vdechnul svým skvělý dabingem duši Mark Hamill. Nového Jokera mluví Troy Baker, který mluvil například Bookera DeWitta v Bioshock Infinite.

...

Joker ale není jediná postava, která prošla určitou změnou. Nového dabéra má i samotný Batman. Kevina Conroye, který ho měl na starosti v předchozích dvou Arkham titulech, v Arkham Origins vystřídal Roger Craig Smith, který mluvil například Ezia v Assassínech. Nový Batman vypadá zatím dobře, ale popravdě mě mnohem víc zajímá co přesně kutí v Rocksteady...

Nejnovější články