Uzavřená beta válečné strategie Blitzkrieg 3 začne během zimy
zdroj: tisková zpráva

Uzavřená beta válečné strategie Blitzkrieg 3 začne během zimy

28. 11. 2014 18:30 | Video | autor: Adam Homola |

Do vydání strategie Blitzkrieg 3 ještě zbývá několik měsíců, ale uzavřená beta je doslova za dveřmi. O otevřené betě zatím nepadlo ani slovo, ale pokud byste se chtěli dostat do zmíněné bety uzavřené, musíte si hru předobjednat. Začít by uzavřená beta měla ještě během letošní zimy a plná hra pak vyjde někdy v první polovině příštího roku. Přístup do bety ale není jediným bonusem, který za předobjednávku hry obdržíte.

Dalším bonusem za předobjednávku Tactical edice hry je například speciální tank, se kterým můžete drandit v multiplayeru. Jestli byste chtěli něco víc, je pro vás připravená Strategic edice - vedle tanku a přístupu do uzavřené bety v ní dostanete exkluzivní generály, jednu misi navíc a 30 dnů prémiového přístupu k multiplayerovému módu po vydání hry. Všechny bonusy představuje tenhle trailer.

My se ale pojďme podívat na jiné nové video, které je pro změnu o zbraních. Sice se nic převratného nedozvíme, ale Nival prostřednictvím záběrů ujišťuje, že by ve hře neměla být žádná jednotka zbytečná. Vývojáři to chtějí zajistit pomocí primární a sekundární zbraně, které má mít k dispozici většina jednotek. Nemělo by se tak stát, že byste měli najednou pod kurzorem skupinu vojáků, kteří by vám byli v dané situaci k ničemu.

zdroj: Vlastní

Vývojáři to ilustrují na klasickém příkladu: jestliže máte tank, je lepší do pěchoty pálit z kulometu a třeba i z děla, zatímco do jiného tanku se palba z kulometu nevyplatí a je lepší zamířit dělo. A naopak pěchota, například granátníci, jsou se svými granáty ideální proti tankům, ale nikoliv proti jiné pěchotě. Na tu je lepší přezbrojit na pistoli a jednoduše nepřátelské vojáky ustřílet.

Nejnovější články