Uniklé video ukazuje novou minihru v Assassin's Creed Unity
zdroj: tisková zpráva

Uniklé video ukazuje novou minihru v Assassin's Creed Unity

27. 8. 2014 13:18 | Video | autor: Aleš Smutný |

Ubisoft by už měl něco začít dělat s úniky informací a videí, protože po předčasném prozrazení Assassin's Creed Rogue se teď objevilo další "neplánované" video, tentokrát od testera, který měl přístup k vývojářskému buildu Assassin's Creed Unity. Což je trochu bolestnější, ne proto, že se zde ukazuje nová minihra – Rift, ale proto, že video ukazuje pouhý build a ne hotovou hru, což ale už divákům nevysvětlíte.

Samotný Rift mód, kterému by se dalo spíše říkat minihra, vypadá jako slušná zábava na pár minut. Na několika mapách musíte do časového limitu vysbírat určité množství dat, přičemž jde primárně o to co nejrychleji se pohybovat s charakteristickém parkouru po mapě. Jako bonus ještě soupeříte s jedním hráčem o to, kdo nasbírá víc bodů. Odměnou pak je odkrytí bonusových materiálů.

Alespoň tak se to zdá z videa, které ovšem uživatel odstranil. Tenhle chlapík se totiž vydal na Reddit, kde si užil svých patnáct minut slávy, přičemž už zde se ozvaly hlasy, zda mu přijde v pořádku porušovat NDA. Pokud ale odhlédneme od morální zpochybnitelnosti činu a přihlédneme k samotnému obsahu Rift, zdá se – podle zveřejněného obrázku – že mapy budou použity z celé asasínské mytologie. Takže tu bude kromě Arna i Edward, Altair, Ezio, Aveline, ale třeba i Haytham nebo Číňanka Shao Jun. Což znamená i nové prostředí, kde bychom mohli ochutnat třeba to, jak by to Assassin's Creed slušelo ve středověké Číně.

acur zdroj: tisková zpráva

Je ale třeba říci, že postavy podle předvedeného budou osobité pouze ve vizuálním pojetí, tedy, že budete prostě pobíhat s podobou Altaira či Ezia, ale úkol bude stále ten samý – zorientovat se na mapě, najít cestu k co nejvíce bodům a včas zmizet. Mimochodem, jako třešnička na dortu, jedna z map zřejmě bude za Jacquese de Molaye, posledního představeného řádu Templářů (toho reálného, ne herního). Rift vypadá jako celkem milé rozšíření hratelnosti, ale nic, kvůli čemu by bylo na místě nadšeně skákat do vzduchu. Berme ovšem v potaz, že jde o uniklé video z buildu a možná nevíme vše podstatné. Assassin's Creed Unity vyjde 28. října na PS4, Xbox One a PC.

zdroj: Vlastní

Nejnovější články