Uncharted s dvojicí hrdinek místo Nathana Drakea sbírá před vydáním jen pozitivní ohlasy
zdroj: tisková zpráva

Uncharted s dvojicí hrdinek místo Nathana Drakea sbírá před vydáním jen pozitivní ohlasy

21. 8. 2017 18:05 | Video | autor: Adam Homola |

Otěže po oblíbeném Nathanu Drakeovi přeberou Chloe a Nadine už zítra. Uncharted: The Lost Legacy vyjde v úterý na PlayStation 4 s podporou PlayStation 4 Pro, jak ostatně předvádí a připomíná přiložený startovní trailer.

Ten rozhodně neláká na žádné novoty a je sestříhaný spíše tak, aby ke hře dostal všechny fanoušky původní trilogie a relativně nedávno vydaného čtvrtého dílu. The Lost Legacy se přitom o některé inovace a novoty pokouší a dělá věci trochu jinak, přesto jde v jádru pořád o Uncharted se vším, co k tomu patří.

Tedy se spoustou výbuchů, hlášek, padání, držení se padající věci, a s intenzivními slovními přestřelkami různých postav. Sony na svém PlayStation Blogu nabízí ke stažení také několik tapet na plochu počítače, tabletu či telefonu, a jako předobjednávkový bonus k samotné hře přidává Jak and Daxter: The Precursor Legacy.

zdroj: Archiv

Mnohé zahraniční recenze na Uncharted: The Lost Legacy jsou už venku a téměř všechny mluví o dalším velmi povedeném dílu série, o skvělé akci, a ještě lepších postavách. Průměrné hodnocení se na Metacriticu na základě 65 recenzí zastavilo na hodnotě 86 ze 100, což opět jen potvrzuje vývojářské kvality studia Naughty Dog.

Nejnovější články