Tvůrci Mark of the Ninja vydali novou hru, špionskou strategii Invisible, Inc.
zdroj: tisková zpráva

Tvůrci Mark of the Ninja vydali novou hru, špionskou strategii Invisible, Inc.

14. 5. 2015 10:11 | Video | autor: Aleš Smutný |

Už je to tady. Klei Entertainment vydali svůj další titul, který se snad zařadí po bok návykových her jako je Mark of the Ninja, Shank či Don't Starve. Invisible, Inc. se tentokrát točí kolem špionů a tajných služeb a činí tak v kontextu tahové strategie, která hodně vychází z principů XCOMu. Staráte se v ní o vlastní tým agentů, s nimiž následně pronikáte do budov a chráněných oblastí korporací a kradete jim cenné informace.

Jelikož ve hře najdete hned šest typů agentů a samotný svět bude procedurálně generovaný, asi se nemusíme bát, že by se Invisible, Inc. jen tak ohrála. Do každé mise nastoupíte s párem agentů, ovšem další půjde během mise osvobodit. Počítejte ovšem s tím, že když vám agent zemře, je po něm a žádná resuscitace mu nepomůže. V tomhle bude hra nekompromisní.

Jak ukazuje trailer, tahová strategie zde kombinuje důraz na plížení, hackování a občasný boj, který ovšem je krátký a výsledkem jasný. Buď přežije alespoň jeden váš agent a nebo je konec mise. Invisible, Inc. opět vypadá jako svérázná a zábavná hra. Je už k dispozici na PC, kde stojí 18 eur a chystá se i verze pro PS4 a zřejmě i mobilní platformy.

zdroj: Archiv

Nejnovější články