Tvůrci Elite: Dangerous avizují na videu uvedení alfa verze
zdroj: tisková zpráva

Tvůrci Elite: Dangerous avizují na videu uvedení alfa verze

12. 12. 2013 18:27 | Video | autor: Ladislav Loukota |

Patříte-li mezi privilegované backery sandboxového vesmírného simulátoru Elite: Dangerous, nadešel váš šťastný den. Vývojáři z Frontier Developments totiž právě zahájili první fázi uvedení alfa verze mezi své podporovatele - tedy mezi ty, což hru podpořili jednou z vyšších částek. Raná verze se bude primárně soustřeďovat na pilování během soubojů.

Odteď už bude vše jen lepší. V následujících měsících bude postupně doplňován další obsah, co konkrétně však může elitní skupina backerů očekávat, však zatím známo není. K této příležitosti byl vypuštěn i další, již devátý díl videodeníku, jenž připomene jádro první verze hry.

Tedy rozdílné zbraně, mechaniky zaměřování, jednotlivé či rozmnožené oponenty nebo třebas i zahřívání zbraní a s tím i jejich nezbytnou variabilitu – projektilové zbraně totiž generují méně tepla než efektivnější lasery. Jak hra vypadá, se můžete podívat v inkriminovaném deníčku vystaveném níže. Pokud byste zatoužili po dodatečné podpoře hry, směřujte své kroky rovnou do obchodu na oficiálním webu. Přístup do alfa verze vás však bude stát 200 liber...

...
Smarty.cz

Nejnovější články