Tři způsoby hraní na videu z Deus Ex: Human Revolution
zdroj: tisková zpráva

Tři způsoby hraní na videu z Deus Ex: Human Revolution

20. 3. 2011 8:05 | Video | autor: Petr Poláček |

Nadšení z oživení kultovní značky, velká nedůvěra ve zbrusu nový tým a pomalé přesvědčování o zachování koncepčního jádra předchozích her. I tak by se dal charakterizovat vývoj situace okolo chystaného akčního RPG (i tahle škatulka je námětem k diskusi) Deus Ex: Human Revolution od chvíle, kdy byla hra představena. A s tím, jak se blíží termín vydání (konec srpna) a jeden slib se vrší na druhý (viz článek), to budou mít tvůrci s přesvědčováním čím dál složitější, zejména u skalních fandů prvního (případně i druhého) dílu. Zvolili však vhodnou formu: ukažme jim, jak to vypadá ve skutečnosti a nechme je, ať si sami udělají obrázek.

Následující, skoro osmiminutové, video tak ukazuje vůbec první misi ve hře hranou na tři různé způsoby, které příjemným hlasem doplňuje Mary DeMarle, která je hlavní scénáristkou hry a obecně člověk odpovědný za propojení příběhové části s tou herní. Video je výmluvné samo o sobě, i pokud neovládáte angličtinu (což je nemilé, protože hra se lokalizovat v ČR nebude), takže jen ve stručnosti: první průchod krátké sekce je čistě akční a zkrátka nepůsobí „Deus Exovsky“.

Druhý průchod už je lepší, je vidět, že zabíjet se opravdu nemusí, stačí se dívat okolo sebe a poctivě zkoumat alternativní cesty a využívat krytů. A třetí způsob je o tom samém – hledání alternativních cest s trochou interakce s prostředím v adventurním stylu navíc. Všímejte si na záběrech, zač při jednotlivých činnostech naskakují zkušenostní body, nevšímejte si však raději hlasu hlavního hrdiny, protože je podle nás příšerný a špatně zvolený. Ale proti gustu... Ze záběrů snad sami poznáte, že pochází z PS3 verze. To kdybyste měli chuť rýpat se v grafice. Jsme zvědaví na váš dojem z videa, poslužte si v diskusi.

zdroj: Archiv

Nejnovější články