Trailer na Uncharted: The Nathan Drake Colletion vás přiměje zahrát si znovu celou trilogii
zdroj: tisková zpráva

Trailer na Uncharted: The Nathan Drake Colletion vás přiměje zahrát si znovu celou trilogii

18. 8. 2015 10:40 | Video | autor: Aleš Smutný |

Ty vzpomínky! Právě na nostalgický solar plexus bezostyšně míří trailer na Uncharted: The Nathan Drake Collection. Představuje totiž to nejlepší z celé trilogie, tedy dobrodružně mysteriozní zápletku. Zdůrazňuje hlavní hrdiny, samozřejmě charismatického Nathana, jeho dědictví a v neposlední řadě i akční eskapády.

Akční eskapády, které naopak neukazuje, jsou však tím, co mne vždycky z téhle herní variace na Indiana Jonese (na chvilku) vytrhlo. Tedy příliš dlouhé přestřelky s příliš mnoha nepřáteli, které svou celkem standardní hratelností narušovaly jinak skvělý zážitek. Nicméně, pokaždé, když odstřelíte padesátého nepřítele, pokračuje Nathanův příběh a jeho nesmírně zábavný lov pokladů po celém světě.

Uncharted: The Nathan Drake Collection vyjde 7. října, přičemž kromě očekávatelného vylepšení grafiky původní trilogie přinese i drobné úpravy v hratelnosti a několik bonusů. Nové trofeje potěší všechny sběratele, Photo mód umělce a hráče, kteří prahnou po nových zážitcích nejspíše osloví nové módy.

Explorer bude pro ty, kteří jdou hlavně o příběhu a výrazně sníží obtížnost soubojů, aby vás moc neobtěžovaly a nezdržovaly. Speed Run vám umožní porovnávat svůj čas s kamarádovým v jednotlivých herních sekcích a tak naopak obětujete příběh (ostatně, stejně dané části hrajete několikrát) pro rychlost. A Brutal Difficulty mód si odemknete po dokončení hry na obtížnost Crushing a jak byste čekali, slibuje, že vám brutálně zavaří. Plus počítejte s drobnými blbinkami jako je možnost hrát ve skinu jakékoliv z 65 postav, včetně vypaseného Doughnut Drakea.

zdroj: Archiv

Nejnovější články