Trailer Fight Night Champion upozorňuje na demo
zdroj: tisková zpráva

Trailer Fight Night Champion upozorňuje na demo

1. 2. 2011 10:16 | Video | autor: Aleš Smutný |

Boxerský simulátor Fight Night Champion na sebe stahuje více a více pozornosti už jen tím, že poprvé v sérii předvede reálnou příběhovou kampaň a ne jen tu, kterou si domyslíte ke šplhání v žebříčku.

Během dneška se na XBL a PSN objeví demo a předvede krom dvou párů duelantů, Muhammada Aliho vs. Tysona a Pacquiaa vs. Cotta, hlavně nové ovládání. Nemálo lidí třeba zanevřelo na čtvrtý díl kvůli přesíleným protiútokům, které v případě použití některých taktik prakticky znemožňovaly vítězství. I proto bude demo Championa užitečné, protože si budete moci osahat, zda vám nový systém sedne. Trailer je samozřejmě patřičně dynamický a atmosférický. Hra vyjde 4. března na X360 a PS3.

Update - EA zvažuje, že zkusí vytvořit Fight Night titul s pomocí pohybového ovladače Kinect. Vše je prozatím ve fázi zkoumání možností a technických prototypů, takže se ani neví, zda by šlo o samostatný titul či minihru v rámci klasického titulu. Spíše se ale přiklání k samostatnému titulu. Jedním z problémů ale je i fakt, že by se prý asi nikomu nechtělo deset kol stát a mlátit pěstmi...

zdroj: Archiv


Nejnovější články