Tajemné video z Watch Dogs demonstruje vizuální efekty počasí
zdroj: tisková zpráva

Tajemné video z Watch Dogs demonstruje vizuální efekty počasí

2. 4. 2014 15:37 | Video | autor: Aleš Smutný |

Kde se vzalo, tu se vzalo, objevilo se čtyřminutové video z Watch Dogs, které pěkně demonstruje, že to s tím propadem grafické kvality hry oproti prezentaci na E3 nebude tak žhavé. Ve čtyřech minutách předvádí nasvícení města v kontextu denní doby a počasí, animování vody a prostě všechny možné efekty, které může příroda v městském prostředí vykouzlit.

Pro mne by tohle video k Watch Dogs šlo definovat jedním slovem – působivé. Některé momenty vypadají skvěle, zvláště když se podívám na drobné detaily, jako je struktura mokrého deštníku s jednotlivými prohnutími látky apod. Stejně tak putující slunce, jež háže realistické stíny, nasvícení vody... Nyní ovšem zbývá zodpovědět ještě jednu otázku a to, kde se video vzalo a jak dlouho se s námi zdrží.

Podle loga na něm pracovala německá společnost Computec Media a objevilo se na stránkách All Games Beta. Z nich ale byla demonstrace v průběhu dne stažena, zřejmě na žádost Ubisoftu a tak nyní video zůstává k dispozici ve verzi, kterou vám předkládáme v článku. U jejího popisu se píše, že pochází z PC verze, ale na NeoGAFu už se objevil uživatel, který říká, že ve skutečnosti pochází z PlayStation 4 verze hry. Uvidíme, zda se Ubisoft vyjádří k tomu, na čem video běží a nebo zmizí i z tohoto zdroje. Každopádně se dívejte a kochejte, je nač, je čím.

Jak jsme čekali, ještě během včerejška video bylo staženo. Nyní je k dispozici v nové verzi. Navíc bylo potvrzeno, že jde skutečně o záběry z PlayStation 4 a ne PC.

Nejnovější články