Společně s Oculus Rift vyšla i základní verze vesmírné akce EVE: Valkyrie
zdroj: tisková zpráva

Společně s Oculus Rift vyšla i základní verze vesmírné akce EVE: Valkyrie

29. 3. 2016 14:56 | Video | autor: Honza Konfršt |

EVE: Valkyrie vychází jako jeden z pilotních titulů virtuální reality a přichází v takzvané Founder's Pack edici. Vývojáři se možná cíleně vyhýbají označení early access, já bych se ho ale použít nebál, protože je zjevné, že hra momentálně vychází v základní verzi, na kterou budou tvůrci z CCP postupně věšet další herní prvky.

Founder's Pack získali automaticky všichni, kteří si předobjendali Oculus Rift, na stránkách hry jej ale samozřejmě lze zakoupit i zvlášť. Autoři hovoří o tom, že majitelé Founder's Packu mohou formovat další budoucnost hry třeba skrze tento dotazník. 

Budoucnost hry je ale celkem jasná - CCP Games chtějí vytvořit ten nejlepší bojový simulátor pro virtuální realitu a Founder's Pack nabídne jen ryzí základ s tím, že další obsah budou do hry přidávat v následujících měsících. Hráči se tak například dočkají nových lodí nebo herních režimů.

Na druhou stranu je třeba říci, že v případě Founder's Pack nejde o early access v pravém slova smyslu. Vydaná základní verze hry je hotová, není to beta nebo alfa. Jen ji tvůrci budou v dalších měsících obsahově dále rozšiřovat. „Během nadcházejících měsíců chceme vydat nový obsah jako jsou mapy, herní módy, lodě, ale co přesně a kdy, to zatím necháváme záměrně nespecifické.“

zdroj: Archiv

Nejnovější články