Splinter Cell: Blacklist video ukazuje Samovo noční vidění
zdroj: Ubisoft

Splinter Cell: Blacklist video ukazuje Samovo noční vidění

14. 3. 2013 13:13 | Video | autor: Ladislav Loukota |

Spousta dosavadního intelu o Splinter Cell: Blacklist vzbuzovala u fanoušků série spíše pozvednuté obočí. A to do té míry, že naše dojmy z jeho hraní musely tyto názory vyvracet už v nadpisu. Videa z E3 se totiž primárně pyšnila především prvkem "killing in motion", který je cosi jako bullet-time na speedu. Jinými slovy - umožní Samovi běhat bojištěm jako čamrda a při tom kosit padouchy jako mouchy. Nejnovější video z dílen Ubisoft Toronto však v rychlosti konečně ukazuje také ikonické noční vidění, tmou se plížícího protagonistu a výrazný akcent na stealth prvky. Přesvědčit se můžete sami v článku.

Night vision má být prvním a stěžejním předmětem celé hry. Od toho se rovněž odvíjí vizuální serepetičky jako třeba skutečnost, že chvíli potrvá, než si obraz po jejich nasazení přivykne nočnímu vidění. V zásadě však video nepředstavilo nic, co by vyrazil dech někomu, kdo už někdy ve hrách noční vidění používal…

...

Na rozlousknutí ořechu jménem Tom Clancy's Splinter Cell: Blacklist si počkáme do 23. srpna, kdy titul vyjde v Evropě pro Xbox 360, PS3 a PC.

 

Nejnovější články