Splinter Cell: Blacklist připomíná Assassin’s Creed s puškami
zdroj: tisková zpráva

Splinter Cell: Blacklist připomíná Assassin’s Creed s puškami

4. 6. 2012 20:25 | Video | autor: Aleš Smutný |

Tak už jsme viděli záběry ze Splinter Cellu: Blacklist a nutno říci, že ačkoliv samotná hra nevypadá špatně, nejde se vyhnout určitým rozpakům.

Je jasné, že prim zde hraje akční styl, kde se kombinuje až bournovský boj na blízko, pohyb po prostředí, který jako by z oka vypadl Assassin’s Creedu, včetně věšení na okrajích a samozřejmě neodmyslitelný systém krytu. Sam Fisher se v ukázce nacházel na irácko-íránské hranici a likvidoval určené padouchy, efektivně, efektně, leč nijak plíživě. Ale to už si přečtete uvnitř článku.

zdroj: Archiv


Hodně atraktivně vypadala možnost využít Kinect pro používání hlasového ovládání. Když hráč syknul „Hey, you“, padouch se zmateně šel podívat směrem k Samovi. Jinak je ale Blacklist ukázkou vývoje současných trendů akce z pohledu třetí osoby. Tedy hodně na efekt, adrenalin a řešení spíše palebnou silou a nebo schopnostmi, nežli uvážlivým postupem. Hra vyjde na jaře 2013, bude obsahovat kooperativní multiplayer a Spies vs. Mercenaries mód. Vrací se i Mark and Execute systém.

Nejnovější články