Space Hulk: Deathwing předvádí zbraně, se kterými budete šířit slávu Císaře
zdroj: tisková zpráva

Space Hulk: Deathwing předvádí zbraně, se kterými budete šířit slávu Císaře

3. 10. 2016 10:00 | Video | autor: Aleš Smutný |

Do vydání další akce ze světa Warhammeru 40,000 jménem Space Hulk: Deathwing zbývají cca dva měsíce a tak se připomíná novým videem. V něm se předvádí zbraně s nimiž budete moci likvidovat Genestealery po jednom i po tuctech, v závislosti na vašem zvoleném arzenálu. K dispozici jsou zbraně na blízko i na dálku, obranné i ryze ofenzivní, vybere si každý šiřitel Císařova slova.

Výzbroj si budete určovat jak podle toho, co najdete v útrobách space hulku, tak i podle povolání, které si určíte v rámci skupinky čtyř terminátorů z kapituly Dark Angels (viz článek). Ve videu rozhodně nejsou všechny zbraně, minimálně budete moci objevit mocné artefakty, stejně jako už byl zmíněn třeba klasický mariňácký Lightning Claw, který zde neuvidíte.

Předvedená výzbroj patří ke standardu každého slušně vychovaného terminátora. Storm Bolter (i v brokovnicové verzi Redemption), Force Sword, Thunder Hammer, Storm Shield, Assault Cannon a můj oblíbený Plasma Cannon, který, zdá se, má problémy s neustálým přehříváním. Plus samozřejmě plamenomet, protože nepřátele Císaře je nejlepší očistit ohněm.

Důležitější, než výčet výzbroje, je spíš pohled na samotnou hru v chodu. Můžete si všimnout ikonek speciálních schopností a především skvěle vypadajícího prostředí. Takhle by měl vypadat Space Hulk a tvůrci ze studia Streum on zde odvedli kus práce, který asi každý fanda „čtyřicítky“ ocení.

Jediné, co mi zatím moc nesedne, jsou samotní Genestealeři a pocit z boje. Ani vaše zbraně, ani vaši nepřátelé nepůsobí moc hmotně a mám trochu strach, aby nerušilo atmosféru, když větší mutace Genestealerů půjde odfouknout mávnutím vašeho plastového kladívka. Na druhou stranu, může jít jen o dojem z videa, pocit z akce se pořádně pozná až ve chvíli, kdy máte hru v ruce. Což nebude tak dlouho trvat, protože Space Hulk:  Deathwing vyjde na PC, PS4 a Xbox One v listopadu.

Nejnovější články