Sony se chlubí reakcemi hráčů na The Order: 1886 a nabízí bonusy za předobjednávku
zdroj: tisková zpráva

Sony se chlubí reakcemi hráčů na The Order: 1886 a nabízí bonusy za předobjednávku

19. 1. 2015 10:19 | Video | autor: Aleš Smutný |

Steampunková exkurze do viktoriánského Londýna The Order: 1886 vychází už v únoru a Sony se chlubí nadšenými reakcemi hráčů, kteří si mohli The Order zahrát. Nevím tedy, co si z podobně nadšeně užaslých videí vezmete, osobně se zaměřím spíše na pár záběrů ze hry, které jsme ještě neviděli. Ačkoliv na E3 mě hra zklamala, Petrovy dojmy se nesly v pozitivnějším duchu, a prostá atraktivita prostředí působí, že se na The Order: 1886 pořád těším.

Společně se záběry na nadšené hráče ovšem Sony oznámila i bonusy za předobjednávku hry, která vyjde 20. února. Jde o dva balíčky výbavy pro Galahada. Red Lightning pack nabídne alternativní červenou uniformu a prototyp Arc Rifle, která bude zřejmě střílet červené blesky místo modrých, jako u normální Arc Rifle (a zřejmě přihodí i nějaký bonus na zranění).

Arsonist Pack zase nabídne černou uniformu a Arsonist Rifle, což je nejspíš ekvivalent zápalné pušky, kterou jsme si osahali na E3 a nebyli jsme z ní vysloveně nadšení. V základu jde o dobrý nápad, kdy nejprve kolem cíle vytvoříte oblak zápalného plynu a následně jej „zprovozníte“ pomocí světlice. Ve výsledku ale jen vytváří repetitivní cyklus vykukování zpoza krytu, pumpování plynu a odpalování světlice bez větší potřeby taktizovat.

Nu a kdybyste se dostali k předobjednávce exkluzivní pro GameStop, můžete si užít nekonečné zásoby regenerativní Černé vody a obnovující se Černý zrak, což je místní verze bullet timu. Protože každý hráč přece touží po tom mít hru výrazně jednodušší...

Ať už hru předobjednáte a dostanete extra oblečky navíc, nebo ne, The Order: 1886 otevře brány londýnského pekla 20. února exkluzivně na PlayStation 4.

zdroj: Archiv

Nejnovější články