zdroj: vlastní video redakce

Sledujte komentovaný steam Bethesdy a Microsoftu

25. 1. 2023 18:30 | Video | autor: Redakce Games.cz |

Bethesda dnes večer pořádá stream s názvem Developer_Direct. Starfield prý čekat nemáme, ten dostane vlastní stream. Místo toho bychom se měli podívat pod pokličku minimálně čtyřem dalším titulům.

Novinky přinese The Elder Scrolls Online, které chystá velký update. Ten představí šéf studia Matt Firor. Na pořadu dne bude i chystaný, již osmý díl ze série Forza Motorsport, který v duchu moderních her nevěří na číslování a jednoduše vyjde bez podtitulu či jakékoliv číslovky. Mojang Studios pak povypráví o PvP multiplayeru v Minecraft Legends. Závěrem bychom se měli dočkat prezentace chystané kooperativní akce Redfall, v níž se skupinou přátel budete lovit upíry.

Neoficiálně se také šušká, že možná dojde na představení nové hry od tvůrců Ghostwire Tokyo a série The Evil Within. Údajně se má jmenovat Hi-Fi Rush (nebo Project Hibiki) a má jít o střílečku. Pro detaily si ale budeme muset počkat buď na stream, nebo dost možná i na později.

Ať už k oznámení dojde, nebo ne, rádi vás uvidíme na našem YouTube kanále, odkud budeme akci živě komentovat. Začínáme pět minut před devátou večer!

 

Nejnovější články