Shadow Warrior 2 pohodářským trailerem plným krve připomíná, že zítra začíná masakr
zdroj: tisková zpráva

Shadow Warrior 2 pohodářským trailerem plným krve připomíná, že zítra začíná masakr

12. 10. 2016 18:10 | Video | autor: Aleš Smutný |

Vývojáři z Flying Wild Hog se rozhodli utrhnout ze řetězu, čehož důkazem je upoutávka připomínající zítřejší vydání Shadow Warrior 2. Jako by si snad někdo dovolil zapomenout na to, že se vrací Lo Wang. S ním samozřejmě přijde i nepříčetný mix japonské, čínské a hollywoodské mytologie a spousta krve, vnitřností, zbraní a ujetého humoru. Nicméně, jak naznačuje i nový trailer, bude tu i místo pro příběh, vedlejší postavy a, považte, asi i dialogy.

Nicméně to hlavní je pořád konstruktivní dekonstrukce démonů a další nadpřirozené havěti s pomocí zbraní na blízko i na dálku. Nově se k vám budou moci přidat i tři kamarádi, s nimiž můžete rozpoutat masakr, jemuž se nevyrovná ani už tak notně brutální první díl.

Hra bude disponovat i částečně procedurálně generovanými úrovněmi. Nečekejte vždy nové prostředí, ale systém bude měnit některé varianty krajiny kolem vás, může vytvářet alternativní cesty a díky tomu by i opětovní hraní totožných misí mělo být odlišné. Záměr je logický – v kooperaci se můžete vracet do oblíbených úrovní a užívat si kromě akce i trochu toho překvapení. Shadow Warrior 2 vychází zítra na PC a příští rok na Xbox One a PS4.

zdroj: Archiv

Nejnovější články