Sci-fi RPG InSomnia se již podruhé snaží zaujmout hráče na kickstarteru
zdroj: tisková zpráva

Sci-fi RPG InSomnia se již podruhé snaží zaujmout hráče na kickstarteru

26. 6. 2014 15:31 | Video | autor: Ladislav Loukota |

Říká se, že napodruhé je všechno lepší. Snad to bude platit i pro vývojáře izometrického RPG InSomnia. Se svým titulem, odehrávajícím se na vesmírné megastanici, se snažili na Kickstarteru prorazit už na podzim, svou tehdejší kampaň však raději zarazili sami. Nyní se o úspěch snaží znovu. Opět slibují cosi jako Fallout a BioShock v jednom balení.

Vývojáři znovu požadují 70 tisíc dolarů, oproti prvnímu pokusu už ale vybrali skoro čtvrtinu. Snad proto, že na rozdíl od minula konečně hovoři o žánru hry konkrétně a jasně.

InSomnia zdroj: tisková zpráva

Pokud to někomu nebylo napoprvé úplně jasné, máme co dočinění s klasickou hratelností primárně pro jednoho hráče, byť je možné ji opepřit kooperací s kamarády. 

Dále hra slibuje DRM-free verzi, real-time souboje, možnost hrát podle svého stylu týmově či sám a skrze epizodické rozšiřování původního příběhu taktéž až 20 dalších epizod.  

InSomnia zdroj: tisková zpráva

Ať už se to bude hrát jakkoliv, minimálně grafická stylizace působí nesmírně atraktivně! Bizarní "pyramidoví" vojáci? Ano! Osamělý kopiník v kroužku mrtvol? Jistě! To celé zalité příběhem o čtyři staletí putujícím hvězdoletu, v němž se snoubí klaustrofobie a všechen hnus z lidské historie. Je zkrátka s podivem, že se hardcore hráči, kteří mají na Kickstarter chodit nejčastěji, do InSomnie nezakoukali už dříve.

zdroj: Archiv

Tak už to ale chodí, žádná insomnia nikdy není bez problémů. Každopádně by byla velká škoda, kdyby se vývoj InSomnia ani napodruhé nepodařilo konečně nakopnout. Přihodit hře nějaký ten peníz můžete na tomto odkaze. Předtím si ale můžete hru prohlédnout na nových videích okolo!

zdroj: Archiv

Nejnovější články