Roli válečníka zastane v Torment: Tides of Numenera Glaive
zdroj: tisková zpráva

Roli válečníka zastane v Torment: Tides of Numenera Glaive

24. 11. 2016 10:50 | Video | autor: Aleš Smutný |

Devátý svět z RPG Torment: Tides of Numenera rozhodně nebude klasické fantasy universum. Kromě videa, které jej představovalo, to potvrdila i demonstrace povolání Nano, které supluje klasické kouzelníky. Nově ukázaným povoláním je Glaive, což je místní obdoba válečníka.

Jak vám video vysvětlí, Glaive je souhrnné označení pro všechny, kteří se specializují na eliminaci nepřátel na bojišti a je jen na vás, jakou cestu k tomu si zvolíte. Pokud se zaměříte jen na vlastnost Might, můžete mít klasického RPG válečníka, který má na sobě nejtěžší zbroj, tahá štít velikosti menší obléhací věže a případně se ohání ramenem katapultu.

Stejně tak se ale můžete zaměřit na spíše střední cestu mezi Might a Speed nebo se věnovat jen rychlosti. To pak určí, zda budete bojovat s lehčími zbraněmi v přední linii a nebo si vezmete jednu z kuší či pušek, jež budou k dispozici, a zkázu rozsévat z větší dálky, ještě, než k vám zvládnou protivníci se zbraněmi na blízko doběhnout.

Jelikož Torment: Tides of Numenera používá tahové souboje, není od věci ani informace, že Glaive je jediné povolání, které může za kolo zaútočit dvakrát, což z něj rozhodně dělá primárního „damage dealera.“ Příští týden vývojáři z inXile vydají poslední video věnující se povoláním. Hra samotná vyjde na PC, PS4 a Xbox One v příštím roce, snad už začátkem.

zdroj: Archiv

Nejnovější články