První záběry z Age of Empires IV: Série se vrací do středověku
zdroj: tisková zpráva

První záběry z Age of Empires IV: Série se vrací do středověku

14. 11. 2019 23:37 | Video | autor: Václav Pecháček |

Tak nakonec je to přeci jen návrat do středověku. Age of Empires IV, očekávané pokračování velebné strategické série pod taktovkou zkušeného studia Relic, se vydává do dob, kdy rytíři byli čestní, moudří a vynikající v zabíjení bezbranných vesničanů, selky bez problémů vraždily kance a trebuchety vrhaly devadesátikilové kameny víc než tři sta metrů daleko.

K odhalení došlo na akci X019 a to, co vás musí určitě zajímat nejvíc, je video ukazující samotnou hru, v němž se představí armády bojující o nádherně vypadající (a krásně se hroutící opevnění). Pohleďte na tradiční nepřátele, kteří se v historii střetli mnohokrát: Angličany a Mongoly.

zdroj: Archiv

Umělecký styl je možná trochu barevnější, než bych čekal, ale grafika vypadá krásně a jsem vážně zvědavý, co dalšího vývojáři schovávají pod pokličkou. To, co jste viděli na videu, je prý zároveň tím, co ve studiu každý den hrají. Že by datum vydání Age of Empires IV nebylo zas tak daleko?

No, do konce roku to určitě nebude, což ale nemusí zas tak vadit, protože vyšlo Age of Empires II: Definitive Edition. Nedostatkem středověkého válečnictví tak po dlouhou dobu trpět nebudete.

Nejnovější články