První video z Mighty Quest for Epic Loot vás zve do alfa testu
zdroj: tisková zpráva

První video z Mighty Quest for Epic Loot vás zve do alfa testu

22. 4. 2013 18:59 | Video | autor: Petr Poláček |

Každá firma dnes musí mít svou free to play hru, to je trend. A zrovna v Ubisoftu si dlouhodobě dávají pozor, aby jim žádná móda ve světě her neunikla. Proto vzniká ve studiu Ubisoft Montreal The Mighty Quest for Epic Loot, humorně laděná kombinace Diabla a Dungeon Keepera, kterou se vám snaží představit v článku připlácnuté video se záběry ze hry.

Řekněme, že snaha o humor vyznívá na videu poněkud křečovitě, ale možná se jen nacházím mimo cílovku. Principy hry samotné však video prezentuje jasně. TMQfEL bude mít dvě části. V té první budete diablovsky překonávat nepřátele a pasti v cizím hradě, abyste plnili dílčí úkoly, lootovali co se dá a nakonec snad i vykradli velkou truhlu se spoustou zlaťáků. Jen bacha, bude na to časový limit. No a co bude náplní druhé části?

...

Všechny ty hrady plné nepřátel a pastí bude muset někdo postavit - a kdepak, tvůrci to nebudou. Tak trošku po vzoru Dungeon Keepera budou hrady stavět a pasti umisťovat sami hráči. Čím více ostatních hráčů si pak na vašem hradu vyláme zuby, tím lépe pro vás a vaši účetní rozvahu.

Mighty Quest je free to play titul, takže hrát budete zdarma a na všechno to hezké vybavení, pasti, schopnosti atd. si budete moci vydělat hraním – když se vám bude dařit. Anebo ušetříte čas a různé propriety si zpřístupníte nákupem za peníze. Ale až za dlouho.

Do spuštění hry ještě nějaký ten týden či měsíc zbývá, zatím vás tvůrci zvou do uzavřeného alfa testu. Soudě dle prvních dojmů ze hry, které se objevily na internetech minulý týden, je Mighty Quest docela solidní zábava. Pokud vás tedy video oslovilo a alfu byste si klidně zkusili, stačí se přihlásit na homepage.

Nejnovější články