První video z Dying Light: The Following ukazuje divokou jízdu v bugině
zdroj: tisková zpráva

První video z Dying Light: The Following ukazuje divokou jízdu v bugině

13. 8. 2015 15:01 | Video | autor: Adam Homola |

Datadisk pro parkourovou zombie akci Dying Light oznámili vývojáři už před Gamescomem, aby ho mohli na německé výstavě ukázat všem hráčům a novinářům. Reakce prý byly pozitivní. Obrázek si však můžete udělat sami ze záběrů z datadisku, které tvůrci v návaznosti na Gamescom zveřejnili. Datadisk Dying Light: The Following vás jinak vyjde na 15 dolarů, ale pokud jste si pořídili k původní hře season pass, dostanete rozšíření gratis.

Dying Light: The Following by měl za 15 dolarů nabídnout opravdu hodně zábavy. Jen samotná mapa datadisku má být zhruba stejně velká, jako všechny původní mapy z Dying Light dohromady. Právě s ohledem na velikosti a zasazení na venkov sehraje v datadisku důležitou roli jedna z největších novinek - buginy.

zdroj: Archiv

Buginy půjde vylepšovat i upravovat vizuálně i výkonově. Ostatně z obrázků a záběrů videa si můžete udělat představu jak akční a intenzivní budou jezdící pasáže.

Příběh datadisku se má točit kolem kultistů, jejichž přesvědčení je prý až nebezpečně spjato s propuknutím zombie apokalypsy. Než se ale dostanete k rozuzlení zápletky, musíte si získat důvěru místních skrze různé běžné úkoly a mise. Datum vydání The Following zatím neznáme.

Nejnovější články