První polský král Boleslav Chrabrý nemá v nové kampani Ancestors Legacy slitování
zdroj: tisková zpráva

První polský král Boleslav Chrabrý nemá v nové kampani Ancestors Legacy slitování

19. 9. 2018 18:00 | Video | autor: Patrik Hajda |

Studio Destructive Creations nás svým prvním počinem úplně nenadchlo. Brutální hra Hatred měla za cíl šokovat, což se jí dařilo víc než dobře, ale vyvražďovat nebohé občany pro nás nebyla taková zábava jako pro její tvůrce. Avšak svým dalším počinem (teď nemyslím IS Defense) si u nás letos napravili reputaci. Ancestors Legacy je solidní taktická realtimovka, která navíc dostává obsah zdarma a paradoxně ještě zlevňuje.

Nová kampaň přichází formou updatu, takže se neděste žádného placeného DLC. Tvůrci se zkrátka chtějí odměnit věrným fanouškům pěti misemi, které pokrývají život prvního polského krále Boleslava Chrabrého v letech 1013 až 1018. Ale samozřejmě se tím snaží i přitáhnout nové ovečky na brutální porážku.

Z tohoto důvodu padá cena Ancestors Legacy z dosavadních 40 eur na 30. Nejde o žádnou akci s dočasnou slevou, ale nově posazenou cenovku, se kterou už nic nehne. Tedy kromě další slevy či trvalého zlevnění. O kvalitách a nekvalitách hry se dočtete v recenzi Marse Vertiga a přímo na Steamu si můžete vyzkoušet demo.

zdroj: Archiv

Ancestors Legacy zdroj: tisková zpráva

Nejnovější články