Projížďka ve Španělsku na videu z WRC 3
zdroj: tisková zpráva

Projížďka ve Španělsku na videu z WRC 3

30. 7. 2012 11:14 | Video | autor: Petr Poláček |

Dobře, dobře, první dvě rallye hry s oficiální WRC licencí od Italů z týmu Milestone byly...

Dobře, dobře, první dvě rallye hry s oficiální WRC licencí od Italů z týmu Milestone byly tak nemastné neslané, až se skoro dalo říci, že nemělo cenu se jimi zabývat. Ale! Tahle úvaha má jeden velký háček v tom, že v ranku rallye her (těch aktuálních, pořád je tu Richard Burns Rallye pro ty, co to berou smrtelně vážně) prostě moc na výběr není, a přestože DiRT série (mínus Showdown) je zábavná věc, přeci jenom je to arkáda. Takže se chtě nechtě musí člověk k WRC sérii vrátit a doufat, že chystaný třetí díl bude lepší, než dva předchozí nejenom graficky, jak tvůrci slibují, ale i v zážitku z jízdy a celkově v atmosféře.

Z posledního videa, které předvádí jízdu na trati ve Španělsku, lze letmým pohledem odvodit, že na grafice tvůrci přeci jenom zamakali (DiRT to ale pořád není, dokonce ani ten první). A protože z videa se kvalita jízdního modelu poznává dost blbě, tak mě nezbývá, než se zamyslet nad tím, proč krucinálhergofagot neslyším hlášení spolujezdce?

Zatím to beru tak, že si prostě vývojáři sedli, stočili pár záběrů z náhodně vybrané trati a vlastně ani neměli v úmyslu ukazovat záběry z ostrého závodu. V tom případě jim ale narovinu vzkazuju, že dokud video, které ukazuje skutečný závod se všemi prvky, co ve hře mají být, nevydají, tak si mohou WRC 3 strčit za klobouček. Ještě na to nějaký ten čas mají, protože hra vychází až v říjnu.

Nejnovější články