Příběhový trailer Crysis 2 ukazuje tvář Propheta
zdroj: tisková zpráva

Příběhový trailer Crysis 2 ukazuje tvář Propheta

24. 2. 2011 10:30 | Video | autor: Aleš Smutný |

Crytek nás v poslední době bombarduje záplavou nejrůznějších trailerů, ale tentokrát můžeme říci, že se tvůrci konečně předvedli. Z těch neosobních záběrů na postavu ve futuristické zbroji už se člověku začalo zdát, že zápletka Crysis 2 je něco ve stylu „mám oblek, kdo je víc?“ a nic jiného. Že tomu tak není, ukazuje tento dynamický trailer, jenž představuje motivaci Propheta, který se vrací, ale není zatím jasné, jakou roli v příběhu bude hrát - zatém se tváří, že poměrně významnou.

Upoutávka nabízí řadu záběrů, které napovídají, že v zápletce nepůjde jen o hrdinného vojáka, který vystřílí všechny mimozemšťany. Jen moc netuším, proč musí být Prophet podobný Jacobovi z Mass Effectu 2 (a nebo spíše naopak?) nejenom vzhledem, ale i povahou, takže je sympatický asi jako každý z nás těsně po probuzení. A než se zeptáte, ne Nomad se nevrací.

Pokud jste ovšem od Crysis 2 čekali dnes tak oblíbenou kooperaci, máte smůlu. Crytek ji, vzhledem k zápletce celkem pochopitelně, vypustil a slovy Cervata Yerlina chce vše nahradit silnou kampaní pro jednoho hráče. „Chceme hráčům nabídnout skutečně intenzivní balíček, o jehož obsahu nechci moc mluvit, bude lepší, když si jej hráči zkusí sami“. Yerli dodává, poněkud alibisticky, že nechtějí vyzvat na souboj ani Call of Duty ani Halo, ale zároveň nevidí, proč by nemohla jejich hra „usednout na trůn“ místo nich. Crysis 2 vyjde na PS3, X360 a PC 25. března.


Nejnovější články